Ilmainen eurooppalainen sairaanhoitokortti

Kelalta tilattava Ilmainen sairaanhoitokortti voi säästää matkalla tuhansia euroa. Tämä vaatimattoman näköinen kortti oikeuttaa välttämättömään sairaanhoitoon eu maassa paikalliseen hintaan. Kortti on ollut käytössä jo 12 vuotta ja kela on sitä aktiivisesti markkinoinut mutta silti moni suomalainen ei  ole kortista koskaan kuullutkaan. Kortti löytyykin tällä hetkellä vain 30 % suomalaisista.

Eurooppalaiseen sairaanhoitokorttiin on oikeus kaikilla, joilla on sairausvakuutus Suomessa. Kortti oikeuttaa välttämättömään sairaanhoitoon EU- ja Eta-maissa sekä Sveitsissä äkillisen sairastumisen tai tapaturman sattuessa. Kortilla saa sairaanhoidon samaan hintaan kuin maassa asuvat kansalaiset.

Kannattaa huomata että matkavakuutukset eivät kata kaikkea hoitoa ja suosittelemmekin jokaista reissaajaa hakemaan kortin kelan sivuilta. Kortin tilaamiseen ei mene montaa minuuttia mutta se voi tapaturman tai sairastumisen sattuessa tuoda sinulle todella ison säästön. Hae korttia tästä